electrical problem?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

napkin

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2
The other day I noticed the internet was down so like usual I went and checked out the router. I noticed that there seemed to be a slight buzzing sound that went on and off so I unplugged the router, waited, then plugged it back in. The buzzing noise started again and this time it was even louder. I noticed it seemed to be coming from the router near where I plugged the power cord in. I am pretty sure this means that the router is no longer getting the correct amount of voltage but am unsure whether the problem lies in the adapter or the router itself. Does anybody know what I can do to find out? I don't want to have to go buy a new router if all i need is a new adapter.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top