1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

ELSA Microlink 56K Internet Modem

Discussion in 'Hardware' started by n1dxm, Jan 23, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. n1dxm

    n1dxm Thread Starter

    Joined:
    Apr 26, 2001
    Messages:
    20
    I have an ELSA Microlink 56K Internet modem which is presenting me with a strange problem. I am running Windows 2000 Pro and it detects the mode with no problem. Control Panel shows the modem and diagnostics talks to modem and shows its usual modem stuff. When I try to dial out using Juno Platinum, it says that Windows isn't showing any modem. If I go to Juno's modem management window it shows the modem and I can select it. But it still says no modem when I try to dial. If I go to Hyperterminal it will dial out but then I can hear nothing and it does not connect.

    I have sent 4 e-mails to Elsa tech support and hav yet to get a reply.

    Does anyone have any ideas????
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/66086

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice