Email reply

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

harold

Thread Starter
Joined
Aug 21, 2001
Messages
11
This is a strange one. When I send email to a neteze address from a netzero address everything functions properly but the neteze address doesn't receive it, but when I click on reply the neteze address gets it. All the settings are correct such as blocking, etc. Any ideas?
 
Joined
Oct 14, 2001
Messages
2,218
next time you choose to reply ... right click on the address it shows & use the automatic "add it to your addressbook"..( copy & paste it if the automatic feature isn't available ). there may be some very slight error you have on the one you set in your addressbook originally.
 
Joined
Jul 11, 2001
Messages
3,208
After you do Savvy's suggestion, you can go to tools>options>send tab>put a check in the box for "automatically put people I reply to in my address book".
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top