email send error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

norrby

Thread Starter
Joined
Jun 15, 2002
Messages
136
Hi
After a few months of excellent use I get this error yesterday on Outlook 2003

Started yesterday getting error 0x80042109 trying to send emails
Receiving no problems

WXP Pro

Zone alarm suite running about two months no probs

Nod 32

Apreciate any help/suggestions
 

norrby

Thread Starter
Joined
Jun 15, 2002
Messages
136
Thanks for reply

Tried that before your suggestion and no luck
Then checked my settings in Tools (on Outlook)

Local Host showing so switched to actual SMTP for my login no luck

Tried Default settings and a test and all working now so I am curious how the settings had been changed

Thanks again for response

Norrby
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top