Epox 8kta3l+ problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

IR_256

Thread Starter
Joined
Feb 8, 2003
Messages
1
Hi,
i bought a epox 8kta3l+ motherboard today and the thing just won't work. After the inital startup, when i procede to install Windows XP Home or Red Hat Linux 8 the pc either jams and won't respond or resets. Also occasional during the xp setup it will give me a STOP error, a different each time.

I've tried the usual remove every part that's not nececery and put the parts in one by one until you find the problem but in still don't work with the bare minimum ro run.

I also tried reflashing the bios but that don't help either.
Below is the pc's specs

Epox 8kta3l+
AMD Duron 1000 (not overlocked)
Global Win FOP38 cpu fan
192 mb hyundai sd-ram
ATI Radeon 9100
Sound Blaster Live! value
40gb Seagate Hard drive
LG CD-RW
Realtek 8139 Network card
Fly Video 2000 tv card
400watt power supply
Full Tower case
rounded cabling
Lucent Win Modem
Multimedia Keyboard
Microsoft Intelli Mouse
LS-120 superdisk drive
3½ FDD

Any help on this would be appreciated
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top