1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Error 0200: Failure Fixed Disk 0

Discussion in 'Windows Vista' started by Bobbymoore, Feb 21, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Bobbymoore

    Bobbymoore Thread Starter

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    8
    Hello Everyone, can anyone help with the above error message im getting when i boot up my laptop? It booted up successfully earlier, then i shut down & immediately re-booted. As i did this a strange 'alarm' sound started coming from the laptop/keyboard....then the screen went black with the following white writing:

    Phoenix SecureCore (tm) NB
    Copyright 1985-2007 Phoenix Technologies Ltd
    All rights reserved

    BIOS Version: 2.01
    KBC Version: 2.01

    Build Time: 02/07/09 08:53:01
    CPU = 1 Processors Detected, Cores per Processor = 2

    Intel (R) Pentium (R) Dual CPU T3400 @ 2.16GHz
    2944M System RAM Passed
    1024 KB L2 Cache
    Fixed Disk 0:

    ATAPI CD-ROM: TSSTcorp CDDVDW TS-L633A
    Mouse initalized
    ERROR
    0200: Failure Fixed Disk 0


    Press <F1> to resume, <F2> to Setup

    Now i cant get on to the internet and when i press <F1> to resume this writing all disappears, the screen stays black and now the white writing says:

    Operating System not found

    Does anyone know what this is and how i can fix it please???

    Thanks in advance.

    Will
     
  2. ETech7

    ETech7

    Joined:
    Aug 30, 2012
    Messages:
    893
    Maybe a bad HDD connection. Whats the make/model of your PC?
     
  3. Bobbymoore

    Bobbymoore Thread Starter

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    8
    hi ETech7

    my laptop is an Advent
     
  4. ETech7

    ETech7

    Joined:
    Aug 30, 2012
    Messages:
    893
    Try reconnecting hard drive.

    No model?
     
  5. Bobbymoore

    Bobbymoore Thread Starter

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    8
    i took the hard drive out & put it back in again, still the same problem

    hmm model? not sure, sorry, its just a Home Premium 17" Widescreen TFT
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Error 0200 Failure
  1. Bubsey
    Replies:
    1
    Views:
    320
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1090479

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice