Error connecting to router.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Razorcane

Thread Starter
Joined
Feb 19, 2009
Messages
128
I can connect to the internet just fine, but whenever I try to connect to the address my computer is currently using, e.g. 192.168.1.2, it won't let me. I have an Apache web server running, and I can't connect to it via typing 192.168.1.2:80 into my browser.

I've forwarded the ports, added exceptions to the firewall, and checked to see if a server was already running on port 80(it wasn't). I'm at a loss as to what this problem may be, and any help would be extremely appreciated. There's absolutely no reason this should not work.

EDIT: I found out that it's something to do with my anti-virus(ESET Smart Security 5) which seems to block these things. Anyone know how to disable this?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top