error from webpage

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

genoxano

Thread Starter
Joined
Jan 31, 2004
Messages
104
I keep getting an error message from many websites that reads "invalid pointer", and it requires a ctl,alt,del to escape
the site.

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows XP Home Edition, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) M processor 1.70GHz, x86 Family 6 Model 13 Stepping 8
Processor Count: 1
RAM: 502 Mb
Graphics Card: Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family, 128 Mb
Hard Drives: C: Total - 68746 MB, Free - 40726 MB; D: Total - 7554 MB, Free - 765 MB;
Motherboard: Hewlett-Packard, 309D
Antivirus: AVG Anti-Virus Free Edition 2012, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabledessage.
 
Joined
Jan 20, 2013
Messages
23
Did you tried in various web Browsers? What web Browser you're using? Did this error happens only when Browsing or also when you're using other apps?

Thanks for reading.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top