Error Message

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

chuckmol

Thread Starter
Joined
Sep 5, 2001
Messages
4
When starting computer I get a message asking me in which mode I want to start up in, Safe, regular or ?. Then I get a message which says:

While Initializing Device IOS

Error: An I/O subsyster drives failed to lead. Either a file in the .\10subsys subdirectory is corrupt, or the system is lom on memory.

System Halted.

Please help. Thank you so much.
 

chuckmol

Thread Starter
Joined
Sep 5, 2001
Messages
4
Tony,

Thanks for the help. However when I follow the steps included in the RESOLUTION column, when I get to step 2 and hit enter I once again get the error message and cannot continue. Please help.

Thanks,

Chuck
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top