Ethernal not working help pls

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

polishguy

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2005
Messages
3
well this is my mobo P4VXASD2+ and sudenly my ethernal dosent work for my internet i was on te net boom the connection ended when i check on my network theres a X on the connection pls help me
 
Joined
Mar 18, 2001
Messages
13,954
The easiest way might work. Right click on the connection and in the menu that appears click repair.
 

polishguy

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2005
Messages
3
thx but you know what i used a dust off and that did the job lol i hate dust >_< thx again
 
Joined
Aug 2, 2004
Messages
3,370
Polishguy,

If you are really Polish, then you know where Hamtramck is, right?
 
Joined
Aug 2, 2004
Messages
3,370
Montreal, oui, that is where I went on my Honeymoon (1st wife) in 1969. The French traffic signs were a "adouleur dans l'âne!" More so now I am sure. :p
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top