1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

ethernet connection not working at first boot

Discussion in 'Networking' started by S13epWalker, Aug 7, 2019.

  1. S13epWalker

    S13epWalker Thread Starter

    Joined:
    Aug 4, 2019
    Messages:
    1
    so my problem is that everytime i boot my pc my internet is not connecting to the net and i have the yellow sign on the connection icon, the only way to get it to work is rebooting on safe mode and then rebooting again and the network works perfectly if i try to just reboot my pc gets stuck on the windows 10 loading screen, im currently using a dell 790 and windows 10
     
  2. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    33,221
    First Name:
    James
    Optiplex 790 series is an old machine that if I remember correctly does not have Windows 10 drivers, only up to Windows 8. I don't see it on Dell's enterprise solutions either, but you should be able to get the most updated driver from Dell if you provide the service tag, which is located on the top of your computer, and possibly on the back.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...

Short URL to this thread: https://techguy.org/1231157

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice