Ethernet/Network

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

darksss

Thread Starter
Joined
Jul 14, 2007
Messages
1
I just recently got a 1gbit router, however I am having problems with it. I hooked it up to my cable box and then to a switch. The switch then has 8 ports that flows to various computer/printers. The internet is not working with wired, but only wireless... Right now I tihnk the problem is because my switch/hub is a 100mbit. Is that true? I also have a cat6 cable and can link that directly from the router to my computer which works.
Also I have another computer that has a 100mbit network adapter on the graphic card... that computer doesnt work.
Do I need everything to be 1gbit?
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
How about you start with some basic info? The make/model of ALL the equipment is a start. You do NOT need gigabit all around, I have a mix of gigabit and 10/100 equipment and switches here, everything works fine.

Please detail exactly how you're connecting everything too.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top