1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Ethernet not working on new MOBO

Discussion in 'Hardware' started by zfan4life, Nov 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zfan4life

    zfan4life Thread Starter

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1
    Good evening,

    I just build a new computer this weekend and originally used the ga-880-ga-ud3h mobo... i installed windows and everything was working fine (windows 7 x64), today i decided to replace the mobo with the 890gpa-ud3h. now the internet wont work and it says there is no network driver. i tried loading the cd it came with but the cd says everything is installed. please help soon!

    thanks everyone
     
  2. Elvandil

    Elvandil

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    51,988
    Are all drivers installed according to Device Manager? Is the ethernet enabled in BIOS?
     
  3. crjdriver

    crjdriver Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Messages:
    38,247
    Did you clean install windows after the board swap?

    Post a screenshot of device manager.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/965573

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice