everquest invalid page fault

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nightdragon

Thread Starter
Joined
Sep 14, 2004
Messages
1
Everytime I try installing everquest: evolution I get this.


SETUP caused an invalid page fault inmodule OLEAUT32.DLL
at 017f:7fe90865.Registers:EAX=831696ec CS=017f EIP=7fe90865
EFLGS=00010282EBX=0064db0c SS=0187 ESP=0064d774 EBP=0064d7a4ECX=004239dc
DS=0187 ESI=004239dc FS=6b07EDX=00000000 ES=0187 EDI=00000000
GS=0000Bytes at CS:EIP:0f b7 08 83 c0 02 51 50 e8 7f ff ff ff 83 c4 0c
Stack dump:0064d7a0 004239e0 7fe9822b 00000000 0064d7a0 00000000
7fe9810b 7fe98006 00000000 00000000 00000000 00000000 0064db14 7fe97a90
00000000 ffffffff



I've tried everything I can think of and nothing fixes it. It works on every other pc but this one. HElp me.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top