ewido scan shuts down

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

speedy333

Thread Starter
Joined
Oct 8, 2005
Messages
22
I originally posted the problem with the browser going to a different web page than the address typed. I installed Ewido & followed the instructions from the other post. The problem is that when Ewido gets to 80% complete, the computer restarts with no scan log. Any ideas?

Thanks
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
speedy333 said:
I originally posted the problem with the browser going to a different web page than the address typed. I installed Ewido & followed the instructions from the other post. The problem is that when Ewido gets to 80% complete, the computer restarts with no scan log. Any ideas?

Thanks

A good idea would be to post back to the same thread with the original problem.

Closing this one. I would merge it into the other one, but our merge feature is not currently working.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top