Explorer.exe

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sportzfreek0

Thread Starter
Joined
May 22, 2005
Messages
4
Recently, my sister's laptop has been having some problems. Her computer has been running extremely slow (it takes 10 seconds to lead the interface for MyComputer). She said the computer began running slow about a month and half ago and just now decided to let me know. Well i noticed her CPU usage was flat lining at 100%. So, i went through some of the basics...ran an anti-adware program, ran nortan anti-virus and defragged her computer. Nothing. So i took a closer look at the task manager and saw Explorer.exe I know this is the graphic shell and the task menu and all that good stuff. But for some reason, it sits between 90-100% CPU usage. I also had noticed her fan was on the Low setting and with the 100% CPU usage over the past month, her computer has gotten extremely hot in numerous occassions. I am thinking the processor or some other part is damaged within the computer but before I have it looked at, i was wondering if anybody knew how to fix this in anyway. Any help is appreciated, thanks. :)

(sorry if this is in the wrong part of the forums)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top