Explorer locks up after trying to go further into Newegg???

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

crossbard

Thread Starter
Joined
Feb 2, 2007
Messages
4
I've got a problem that is driving me nuts!!!!!!!!!!!!
When I go to Newegg.com on my basement computer I can get to the main page fine. Then I start to specify parts, then brands and further narrow down what I'm looking for and Explorer just stalls and won't take me any further.

I can go upstairs and that computer can take me anywhere in their website. Both machines are on the same network.

I've tried cleaning out the history, cookies, temp files, reset Explorer and none of it helps.

I'm running IE 7 right now and I had this same problem when I was running IE 6.

Please help solve this strange problem so I can quit dwelling on it. :eek:
 

crossbard

Thread Starter
Joined
Feb 2, 2007
Messages
4
Actually it says "IE Cannot Display The Webpage" after it spins around and around for about 5 minutes.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top