External Hard Drive Pops up Very Often

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Marcell

Thread Starter
Joined
Oct 28, 2009
Messages
640
My DELL OPTIPLEX 10 PRO WINDOWS 10 keeps popping up the EXTERNAL HARD DRIVE (F) while I am in Internet, is very annoying. What can I do to stop it permanently?
Your help will be greatly appreciated.
Thanks in advance.
 
Last edited by a moderator:
Joined
Mar 30, 2014
Messages
4,449
Something running on your computer needs access to something that is or was on your external drive F:.
 

Marcell

Thread Starter
Joined
Oct 28, 2009
Messages
640
Something running on your computer needs access to something that is or was on your external drive F:.
Thanks!!!! I wonder if It's possible to find out what exactly is causing this problem?
 
Joined
Mar 30, 2014
Messages
4,449
Possibly, using a bit of "process of elimination". Disable all startup programs first, reboot and see if it solves the problem. If so, you know it was one of the programs you disabled. Re-enable say three programs, reboot and test. Still no problem? Re-enable three more, reboot and test again. ... etc., etc.. When the problem does return, you know it was one of the last three startup programs you re-enabled. Disable two of those, reboot and test. If the problem is still there, you know the culprit is the one you just re-enabled. If not, re-enable one of the two left, reboot and test. ... etc. etc. ... you get the idea.
 

Marcell

Thread Starter
Joined
Oct 28, 2009
Messages
640
Possibly, using a bit of "process of elimination". Disable all startup programs first, reboot and see if it solves the problem. If so, you know it was one of the programs you disabled. Re-enable say three programs, reboot and test. Still no problem? Re-enable three more, reboot and test again. ... etc., etc.. When the problem does return, you know it was one of the last three startup programs you re-enabled. Disable two of those, reboot and test. If the problem is still there, you know the culprit is the one you just re-enabled. If not, re-enable one of the two left, reboot and test. ... etc. etc. ... you get the idea.
Still the SAME after trying your suggestion several times........ What ELSE can I try? Thanks!!! Have a peacefull weekend!!!!
 
Joined
Mar 30, 2014
Messages
4,449
Same problem in Safe mode?
  1. Press the [Windows logo key]+[I] (eye) on your keyboard to open Settings. If that doesn't work, select the Start button in the lower-left corner of your screen, then select Settings .
  2. Select Update & security > Recovery .
  3. Under Advanced startup, select Restart now.
  4. After your PC restarts to the Choose an option screen, select Troubleshoot > Advanced options > Startup Settings > Restart.
  5. After your PC restarts, you'll see a list of options. Select 4 or F4 to start your PC in Safe Mode.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top