1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Facebook - No site configured at this address

Discussion in 'Web & Email' started by brandy5689, Aug 29, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. brandy5689

    brandy5689 Thread Starter

    Joined:
    Aug 29, 2012
    Messages:
    4
    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
    OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate, Service Pack 1, 32 bit
    Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz, x64 Family 15 Model 6 Stepping 4
    Processor Count: 2
    RAM: 1011 Mb
    Graphics Card: Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family, 256 Mb
    Hard Drives: C: Total - 99898 MB, Free - 72479 MB; D: Total - 199999 MB, Free - 36470 MB; E: Total - 176937 MB, Free - 45112 MB; H: Total - 26872 MB, Free - 11607 MB; I: Total - 46312 MB, Free - 7034 MB;
    Motherboard: Intel Corporation, DG31PR
    Antivirus: AVG Internet Security Business Edition 2012, Updated and Enabled

    When I try to go at www.facebook.com
    It shows an error - " No site configured at this address "
    HELP!
     
  2. valis

    valis Moderator

    Joined:
    Sep 24, 2004
    Messages:
    67,489
    has it ever worked before? Where do you live; is it possible that your ISP is blocking it?
     
  3. brandy5689

    brandy5689 Thread Starter

    Joined:
    Aug 29, 2012
    Messages:
    4
    ya .. India.
    it was working a couple of days before but again it stopped working :\
    so what should i do if ISP is blocking it ?
     
  4. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,055
    Well, I'm afraid Facebook was banned in India last March. Not sure if it still is, but I'll try to find out. If it still is, I'm sorry to say that we won't be able to help you circumvent the ban.
     
  5. brandy5689

    brandy5689 Thread Starter

    Joined:
    Aug 29, 2012
    Messages:
    4
    but how is that so.. as all my friends are using it!
    the thing is that it's not opening on my pc
    my internet connection is good and all sites open easily
    m using mozilla firefox browser.. and when i try 2 access facebook, it shows this error!

    Server not found
    Firefox can't find the server at www.facebook.com.
    Check the address for typing errors such as
    ww.example.com instead of
    www.example.com
    If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web.

    i haved checked the other address www.fb.com still is not working :\
    even i used google chrome n IE browsers too, still it's not opening!
     
  6. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,055
    I think you'll need to ask your friends how they're doing it... We can't, as it's against our rules.

    However, I'm still trying to get the right information on the ban situation in India.
     
  7. brandy5689

    brandy5689 Thread Starter

    Joined:
    Aug 29, 2012
    Messages:
    4
    hope there's a solution for this prob!
    if any 1 knows then plzz HELP :|
    neways thanxxx for your support
     
  8. DoubleHelix

    DoubleHelix Banned

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    24,388
    India is known to implement censorship. They may change the list of blocked sites daily. We have no way of knowing.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_censorship_in_India

    Your ISP might just decide one day to block it as well.

    You're asking a technical question that doesn't have a technical answer. Maybe it's blocked today by your ISP or the government. Maybe it's unblocked tomorrow by your ISP, and the government just blocks certain sites. Who knows. They don't have to tell you, and they don't have to follow any rules.

    Talk to your friends in India. Obviously they know much more about what's going on in your country than we do in the western world.
     
  9. buffoon

    buffoon

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    19,166
  10. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,055
    Thank you for the clarification, buffoon. (y)
     
  11. Phantom010

    Phantom010 Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    34,055
    Something just occurred to me.

    If all Facebook pages aren't loading, please answer the following:

    What's your network adapter's make and model?

    If it's a Realtek, try updating the driver.


    If that's not it, I'm afraid you'll have to talk to your ISP.
     
  12. azamora2114

    azamora2114

    Joined:
    Sep 6, 2012
    Messages:
    1
    Same thing just happened to me and all I did was clear my history, cache, cookies and at the top on the tab I was showing a ripped page so I clicked on it and Facebook started working once again. Sounds weird but try it out.
     
  13. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1066934