1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Fallout 3

Discussion in 'Games' started by ninjaman123, Nov 28, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ninjaman123

    ninjaman123 Thread Starter

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    152
    Hello I need your help. My Fallout 3 GOTY will not run on my laptop. I keep gettting the error about conflict with emulation software detected. I Used to have magic iso and virtual clonedrive on here but i completey removed all of them so I dont know what the deal is. I spent $50 on this so I kinda want to play it. Thanks.
     
  2. adam3088

    adam3088

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    100
    Tried cleaning your registry?
     
  3. DoubleHelix

    DoubleHelix Banned

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    24,388
    This is really bad advice, and I suggest you disregard. Registry cleaners cause far more problems than they solve.
     
  4. adam3088

    adam3088

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    100
    Hence why you back up any changes beforehand? Not that I've ever had a reputable cleaner cause a problem, ever.
     
  5. valis

    valis Moderator

    Joined:
    Sep 24, 2004
    Messages:
    67,509
    best just to not monkey with the registry. It's not big enough to cause issues, and any automatic 'cleaner' is bound to crater at some point. Just a matter of time.
     
  6. ninjaman123

    ninjaman123 Thread Starter

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    152
    I could manually go through the registry looking for any remnants of emulation software?
     
  7. valis

    valis Moderator

    Joined:
    Sep 24, 2004
    Messages:
    67,509
    why are you trying to run it with an emulator anyhow? isn't it supposed to run natively?
     
  8. ninjaman123

    ninjaman123 Thread Starter

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    152
    No I have all the discs and all that im not trying to emulate it but i keep getting the message saying conflict with emulation software. Im not trying to emulate.
     
  9. Megabite

    Megabite

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    11,761
    Did you have Daemon tools one time
     
  10. ninjaman123

    ninjaman123 Thread Starter

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    152
    2 years ago. It ran then.
     
  11. Megabite

    Megabite

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    11,761
  12. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads
  1. ninjaman123
    Replies:
    6
    Views:
    1,074
  2. thedancingman432
    Replies:
    0
    Views:
    492
  3. MidniteCarnival
    Replies:
    2
    Views:
    955
  4. Rammy12
    Replies:
    2
    Views:
    25,322
  5. Tyadrs
    Replies:
    1
    Views:
    1,348
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1028803