Fan speed

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lehatche

Thread Starter
Joined
Jul 26, 2004
Messages
668
I have Dell dimension 8400, 1.5 gb memory,160 gig HDD, and running XP Pro SP3. Of late my comptuer Fans have started to get louder at the start of programs but really loud during flash videos. I have installed HWmonitor but it only picks up the HDD temp. In the past and on other computers I have had to do a reinstall to stop the problem. Can anyone think of a way to solve this without a reinstall?
 
Joined
Nov 30, 2009
Messages
277
Take a hoover to the inside, be careful though you dont want to jab anything with it, just suck up all the dust. That usually does it for me.
 

lehatche

Thread Starter
Joined
Jul 26, 2004
Messages
668
Thanks, but I forgot to mention I had used a vacum and a can of air. If I get no other ideas I might try replacing the paste between heatsink and processor although really do not want to. I'm afraid I will not get everything back together right.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top