1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved File system filter

Discussion in 'Games' started by evayg, May 13, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    When i start up any game, this will be in my logfiles. Number 1, it starts up battleye, Number 2, it removes from memory. I have no idea what to do. I startup the game, after a few second it closes.

    1.) -

    File system filter 'BEDaisy' (10.0, 2018 - 03 - 08T08: 34: 37.000000000Z) is loaded and registered by Filter Manager.

    2.)-

    File system filter 'BEDaisy' (version 10.0, 2018 - 03 - 08T08: 34: 37.000000000Z) has been removed from memory.

    Does anyone know how to fix this?
     
  2. Macboatmaster

    Macboatmaster Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    23,519
    What OS and which Anti Virus please
     
  3. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    Windows 10 home premium 64 bit - windows defender anti virus

    Also bought new ssd and installed new windows on that, did not work: so also reinstalled factory settings.
     
  4. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    intelcore i7-2600k CPU @ 3.40GZ 16gb RAM, NVIDIA Geforce GTX 760

    specs:

    Everything happend after a windows update 4 days ago, after the windows update nothing worked anymore. (games, with the battleye service)
     
  5. Macboatmaster

    Macboatmaster Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    23,519
  6. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    doesn't work, game keeps crashing.
     
  7. Macboatmaster

    Macboatmaster Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    23,519
    name one game please where the problem occurs I know you say - all games that use BattleEye which of course is basically an anti piracy tool - hack and cheat tool, but some games do not use it. You may be aware that it is installed with the exe file of the game
     
  8. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    Not working: Rust, Playerunknown battleground, Fortnite

    Working: League of Legends, Heartstone
     
  9. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    Can anyone please help me, i cannot do anything.
     
  10. Macboatmaster

    Macboatmaster Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    23,519
    Check BE is correct and current in those games, where it does not work
    https://www.battleye.com/support/faq/

    I have not left the topic I do not do that
    However this is a hobby to me, as it is indeed to most members and I have not been able to address your issue since yesterday evening - until now.
     
  11. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    I have already done evertything on that list, nothing worked.
     
    Last edited: May 14, 2018
  12. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    I think this is the issue (first post) But i'm also not sure about it. That's the only error i could find.
     
  13. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    Windows Memory Diagnostic, and dxdiag (directx) scans also says no problems found.

    Also updated my driver for my videocard.
     
  14. Macboatmaster

    Macboatmaster Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    23,519
    Explain this please
    Do you mean it did not install, or do you mean it did not solve the problem

    The you say reinstalled factory settings
    If you mean you returned the system to - as bought, then have you since done all windows updates
     
  15. evayg

    evayg Thread Starter

    Joined:
    May 13, 2018
    Messages:
    18
    I bought an new ssd card and removed old one. I put new windows on that and works perfectly, exept the games are not working (so, did not solve it)

    Yes, i have installed the newest windows updates. Evertything is up-to-date.
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1210154

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice