File won't Open

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

statelyjunk

Thread Starter
Joined
Jan 11, 2016
Messages
3
I'm having trouble opening an essay Ive been working on which is the final piece for my post graduate. It's causing me a great deal of stress!!

the error that comes up when I open it is...

SAXParseException: '[word/document.xml line 2]: Attribute w:cstheme redefined ', Stream 'word/document.xml', Line 2, Column 45097(row,col).


its then fails to open and closes.

Im using Libre office the free download if thats any referance.

Any help whatsoever will be much appreciated, it will kill me if i lose this document.

Regards tom
 

cwwozniak

Chuck
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 28, 2005
Messages
65,675
Hi Tom, and welcome to TSG.

Was the document created or ever opened and saved using Microsoft Word? If so, what version of Word?

EDIT: If the file was last successfully opened and then saved with Libre, what file format was used to save it?
 
Last edited:

statelyjunk

Thread Starter
Joined
Jan 11, 2016
Messages
3
It wasnt created with word but i tried to open it up on my work computer which does use it. The error message that came up there was:

No attribute name may appear more then once in the same start tag or empty element tag.
Location: Part:/word/document.xml,Line:2,column:46693

dont know it that helps
 

statelyjunk

Thread Starter
Joined
Jan 11, 2016
Messages
3
I'm completely out of my depth here but im trying to delete this line of code (I've never coded before) and my main issue seems to be that i cant convert the file from a .docx to a .xml to fix the messed up line of code.

I barely even know what im talking about so lamens terms would help!
 

plodr

Liz
Joined
Jun 27, 2014
Messages
20,676
As I posted above, "This is way above my pay grade". That means, I do not understand how to do this and have no way of testing to see what works and doesn't work.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top