Final Fantasy XI + Windows Vista 64-Bit

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

BtBaM

Thread Starter
Joined
Nov 5, 2007
Messages
1
Hi there!

I've been having an ongoing issue with Final Fantasy XI on Windows Vista Ultimate 64-Bit Edition. My system is definitely what you would call outdated, by any means. Yet, I'm still getting terrible frame rate in-game no matter what I set the graphics to. I've seen several articles regarding 6-8 frames per second is expected automatically when you run the game on Vista, but I haven't seen anything regarding detailed specifications that show that it is for certain.

I am wondering if anyone has been through this issue and managed to solve it. I am willing to try pretty much anything to have the game looking nice and running smoothly like everything else I install that seems to work flawlessly.
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
40,038
I doubt it's the hardware, more of Windows Vista, and the fact that it's 64bit, although I don't think your cpu is 64-bit.

I don't know if running in Windows XP compatibility mode would help.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top