Firefox problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

debodun

Thread Starter
Joined
Jun 12, 2004
Messages
589
I've had every version of Firefox between 0.9 and 1.5 installed and it was working okay until I installed the beta 1.5 version. Then I found that it wouldn't load the Sun Java for some reason. Also downloads were very slow - like for a 50KB file it took about a minute. Befiore this, small files downloaded almost instantaneously. Larger downloads just hang. So I uninstalled the 1.5 beta and re-installed the version I had just before (1.0.7). Now the downloading is even slower and some Web page graphics aren't displaying properly (it just shows a little while rectangle with some pastel colored shapes in them). I thought there was a problem with my computer, so I double checked by opening my IE 6.0 browser. Downloads and graphic display works fine with this browser, so I assume the problem is with Firefox.

My system is an 800 MHZ Pentium III processor with 128 MB RAM and Windows 98se OS. I have EZTrust firewall and anti-virus installed. Any ideas what's going on here?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top