Firewire speed with SP2

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

benhandley79

Thread Starter
Joined
Jul 25, 2002
Messages
53
Hi All,

I've been reading up on Firewire speeds going slower when you upgrade to Service Pack 2.
see here - http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;885222

I've tried to follow these instructions, but I'm not sure if it's the same for a Laptop.
I'm confused by the PCI bit within the instructions. I thought PCI was only for a PC.
Anyway, I've followed what it says, but, firstly, I have two 'ControlSet's. So I'm stuck at the very first stage. And it gets harder from there.

Does anyone have any advice, or better instructions. Or, anyway I can tell i my firewire port is running at 400mps.

I'm using a laptop, running WinXP Pro (SP2).
40gig hard drive
512 Ram
P4- 2.8g.


Thank you,


Ben
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top