Fireworks MX Install Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

geegs10

Thread Starter
Joined
Aug 6, 2004
Messages
4
Hi,

I have the whole Macromedia MX Suite including Cold Fusion, Fireworks, Flash, Dreamweaver and Freehand 10. My problem is that I can install every program in the suite except Fireworks MX - it starts off fine, first going through an 'extracting files' window, which changes to a welcome window. After clicking on next I get to a End User Lisence Agreement, to which I click 'yes.' As soon as I do this the window refreshes, diplaying the End User License Agreement again. I have clicked yes a few times but it keeps doing the same thing, and I end up exiting the installation. Is there any way I can get this to work? Why is it happening? I think it may be some hardware problem, but I am not sure.

Please help
 
Joined
Jan 27, 2005
Messages
148
geegs10 said:
Hi,

I have the whole Macromedia MX Suite including Cold Fusion, Fireworks, Flash, Dreamweaver and Freehand 10. My problem is that I can install every program in the suite except Fireworks MX - it starts off fine, first going through an 'extracting files' window, which changes to a welcome window. After clicking on next I get to a End User Lisence Agreement, to which I click 'yes.' As soon as I do this the window refreshes, diplaying the End User License Agreement again. I have clicked yes a few times but it keeps doing the same thing, and I end up exiting the installation. Is there any way I can get this to work? Why is it happening? I think it may be some hardware problem, but I am not sure.

Please help
If possible, try installing it on another PC. This step will let you determine whether the problem is physically your PC, or if your installation file is corrupt. If you are installing directly from the CD, try copying the installation files to your hard drive and running the installation program from there.
 

geegs10

Thread Starter
Joined
Aug 6, 2004
Messages
4
I just installed it on my other pc and it works fine, but i also need it working on this one. The copying files to the program files folder and then installing idea didnt work either, but thanks anyway.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top