1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Fixed: SiS735 Chipset Audio/Video Problem

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by kitmac, Dec 12, 2001.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kitmac

    kitmac Thread Starter

    Joined:
    Mar 6, 2001
    Messages:
    82
    Hi all,

    Won't bore you with too many details about my base unit from Hell but I had no end of problems with the AC97 chip on my SiS735 chipset mobo.

    With the sound drivers installed, video playback in WMP was REALLY jerky. Playback was perfect without them installed.

    Tried everything but was finally told by the system builders 'You'll just have to wait until SIS release updated drivers' - how's that for good customer service?

    Well, after a couple of months SIS have finally got around to releasing them (available <a href="http://www.sis.com/support/driver/7012.htm"> here</a>) and it cured the problem instantly.

    Hope this helps anyone who might have had similar problems.

    Best Regards
    Kit
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/61519

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice