flash mx 2004 problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gforinge

Thread Starter
Joined
Jul 16, 2004
Messages
10
i have alot of problems using mx 2004, but the main one is this...

I make an animation with a movie clip embedded in it, and it takes up about 450 frames. The preloader is in the first two frames then it goes to the third frame, you click a button and 4th frame is where the movie starts and it ends at 450. Well this movie works when viewed on my computer, but when i uploaded it and put it in HTML its loads forever! I compressed it and even turned down the quality, but no change, other flash animations load in seconds in fact i hardly ever wait for a flash animation to load, but this one takes forever, how can i change this?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top