Form Flow fonts and printing issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

SPC J.W.

Thread Starter
Joined
Apr 6, 2003
Messages
41
Anybody know this one?

When trying to print a form flow doc, the form prints perfectly, but the filled in info is printing much lighter. I've been looking around for hours for other occurences of this,and I know people with the same problem, we can't figure it out.
Does this have anything to do with the forms being generated on an older machine, and me trying to print on a newer one?? I think it might have to do with the older machine using univers(win) and CG times (nt) while mine uses the adobe replacements, but I have no clue how to fix this problem.

WindowsXP, HP deskjet 450

Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top