forwarding from outlook express

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cartny

Thread Starter
Joined
Dec 26, 2007
Messages
2
Getting email with pictures and forwarding by click on forward it sends forward with the little box with red x. If sending ooriginates from my puter goes fine.
How to fix??
 
Joined
May 7, 2006
Messages
1,763
Try this:

Open OE and go to Tools, Options and choose the Security tab. Make sure the "Block images and other external content in HTML e-mail" box is unchecked. Also go to Tools, Options, Send tab. Under the "Mail Sending Format," make sure HTML is selected and then click on the HTML Settings button. In there, make sure the "Send pictures with messages" box is checked.

Hope it helps.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top