1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Free zonealarm

Discussion in 'General Security' started by Nita, Jul 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Nita

    Nita Thread Starter

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    646
    I have windows XP service pack3 and I use the free zonealarm firewall. I got a message on screen to update cliked on update now and all that happened was that my browser (firefox) opened and just below all the bars at the top another bar opened top left with a za exe file but nothing further happened, not for want of clicking.I then tried to download the lateest version of free zonealarm from the majorgeeks website, clicked on downloadnow but apart from the screen going black for a fraction of a second nothing happened and I was back on the same screen with the downloadnow button. What am I doing wrong ? How do I overcome this and get the most upto date version ?
     
  2. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    111,835
  3. Nita

    Nita Thread Starter

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    646
    Thank you so much Cookiegal. That was not what I was seeing but I used your link and succeeded in downloading and installing. I was puzzled when it said it had found a new network connection, possibly to another computer, I selected the higher version of security that they suggest for using a public plasce rather than a home computer although this is in my home. Did I do the right thing ?
     
  4. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    111,835
    The higher the level of security the better unless it interferes with day to day operation.

    I don't have ZoneAlarm so can't check the interface but I see lots of people posting about this so I assume it's only been occurring since you upgraded, is that correct?
     
  5. hewee

    hewee

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    57,791
    Installers Hall of Shame (Unwanted add-on)



    Don't install the toolbar and search.

    http://www.calendarofupdates.com/updates/index.php?showtopic=16109&st=270&p=105776&#entry105776

    Then when I had ZoneAlarm Pro till 2 years ago and I had ZA Pro 4 so it was old version but worked great and I keep the setting as high as you can go.

    If the free version lets you then these setting will add even more protection.

     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/933988

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice