Fresh install of XP BSOD-ing

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

datbenik513

Thread Starter
Joined
Oct 13, 2012
Messages
1
Hi guys and gals,

I've been breaking my head above this issue for quite a few days now and spent some hours behind our favourite search engine to no avail.

Basically I've bought a Tyan Thunder K7X Pro Dual Athlon MP mobo with 2x CPU and 3GB RAM off Ebay and spent the pas few days trying to install XP on this piece of $%$%^.

Fresh installs of XP BSOD with the codes 0x0000007B 0xF78DA524 0xC0000034.

I have tried several known working IDE harddisks and quite a few SCSI ones too, powered by an Adaptec 2940 adapter. All of them BSOD the same way. All Google references point to SATA problems... I have none, only the onboard IDE adapters.

My IDE disks are primary master and my IDE DVD-ROM is secondary master. I have no PCI/AGP cards in my system.

Any suggestions will be appreciated.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top