Front microphone jack not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Steve1967

Thread Starter
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1
Hello everyone, hope this doesnt sound to much like a noob question but here goes. I have just had to reformat my pc because of some little darlings dumping some nasty little devils into it :mad: But have it all up and running now with no troubles except for this. The microphone jack in the front of my machine no longer seems to excist :eek: It worked before the reformat but not now. When i go to sound and recording properties it only shows the mic jack at the rear of my machine. Anyone got any ideas where i went wrong.
Thanks
Steve

Oh its a Dell pc running vista home premium.
 
Joined
Sep 26, 2008
Messages
176
What is your sound card name? If it is Realtek on recent pc, try to change Front Panel Inputs > HD Audio to AC'97 on the bios settings.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top