Frustrated with squiggly lines

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Cardynal

Thread Starter
Joined
Mar 5, 2011
Messages
1
My PC is going crazy and now so am I. A couple months ago my Gateway GT4016 (running Win XP home) started going haywire. It has a nVidia Geforce 6100 GPU, AMD Athlon 64 3700, and 1Gb DDR ram, After awhile the entire screen gets zigzaged and also locks up the PC. I have tried everything. A different monitor, PCIe video card. it seems to only do it when it has been on for several hours or i hook up any form of internet (wired or wireless) including installing a new 10/100 card. I have attached the latest pic of the issue. So far I have tried what I know but nothing seems to work. I have also done all the software and driver updates.
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top