Ftp fails when using browser default client from remote

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jack_stuck

Thread Starter
Joined
Dec 25, 2010
Messages
1
Hi,
I've been searching like crazy for an answer but couldn't find/understand one.

Here is the issue:
i have set up an FTP server on my Home NAS, it all works great locally from any browser (using default ftp client browser has).
i try to access it from outside my house from a browser or windows CMD i get a "530 User <username> cannot log in".
BUT here is the weird part when i used the online client www.net2ftp.com it worked.

to save time i will write down all the things i already did:
1) i port forwarded almost all ports (just to be sure)[start:19,end:65534]
2) i have restart every device i have, including the ftp server.
3) i left it on default port 21.
4) i don't know if this is useful but i think the FTPserver the NAS is using is
Pure-FTPd

Thank you in advance !!!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top