Funmoods removal didn't work/WMP server execution failed

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Kaizrsozay

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2013
Messages
1
Hi there ppl. Would love some help. I got this funmoods thing that first showed up in my chrome browser. Googled it and removed per instructions(malware bytes and spy hunter). After that DIDN'T work, I DL'ed AVG and a cpl others to try and eradicate the thing. No luck. Somewhere along the way my Windows Media Player 11 just decided to stop working(Server execution failed) . I watch most've my stuff in VLC, so I thought "ehhh Whatever". Then websites that use WMP plug-ins decided to stop working. I've tried this "add administrators" fix I saw around run from the cmd line. I've uninstalled my Chrome browser and tried going back to Firefox....no luck! Obviously i tried re-installing Chrome and now there a new yahoo tab on startup!! So now when i open Chrome there are 3 pages loading(home page/Funmoods/Yahoo search). Any and all help would be greatly Appreciated!!


Windows 7
Asus 14" Intel i3 lappy
320GB HDD
4GB RAM
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top