1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Gadgets, McAfee & some websites not working for all users

Discussion in 'Windows Vista' started by shazs69, Nov 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shazs69

    shazs69 Thread Starter

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    1
    Hi,
    Last week McAfee security centre wouldn't open, sidebar gadgets wouldn't work and couldn't get past certain points on many of our usual websites for all four users on our new computer (only a month old) All products are now working on my user account (administrator) but they still won't work on the other three user accounts.

    We have Vista Home Premium (x32), use McAfee security centre version 8. The computer is a Hewlitt Packard model name a6150a/product #GS292AA-ABG

    I've tried system restore, uninstalling/reinstalling McAfee virus scan but have had no luck.
    It's very frustrating for the other members of my family not being able to access their favourite sites properly (eg lets you log in but then nothing) etc etc

    I have no idea what else to try so would appreciate any advice!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/651522

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice