gala directory bug

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gghartman

Thread Starter
Joined
Aug 3, 2004
Messages
30
machine working on is xp home with spysweeper, malwarebytes and antivir. client used google the other day and all of a sudden it was redirected to using gala directory search which upon research i find this to be a bug. scanned with all protective sft and got rid of 575 bugs but still unable to get google to function not only google search but yahoo and msn searches not functioning. unable to get even google to reinstall after uninstalling it. got rid of all registry entries pertaining to gala search but no go. with yahoo and msn when typing in a search variable and it list hits when you click on a hit it just comes up with page cannot be displayed. have done all i could find on searching for the gala bug but not sure what key is still stopping searches.

ideas would be appreciated.....greg
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top