gateway lcd monitor

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

christygirl

Thread Starter
Joined
Oct 9, 2008
Messages
1
I have a gateway lcd monitor that flashes white when it's on, but no display. How do I get the back off of it and what suggestions to fix it. I took all the screws out but no sign of it coming apart. Email me at [email protected]
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
33
Could be any number of things. It may need a driver but that is unlikely. Make sure your graphics card is working properly (does it do this with other monitors?) and that all its drivers are up to date. Finally if it is a hdmi or dvi cable, ect that it is plugged into the right socket and that your graphics card supports that type of cable. If all those things are working then I would have to suggest that you RMA it. Sounds like it may be broken.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top