Gateway Solo 2300 Memory Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dangonz

Thread Starter
Joined
Jul 11, 2007
Messages
1
I know that this is a very old computer, but I really want to get it working for someone to use and have it work for them. The computer seems to be working right, except that I had tried to upgrade it from 80MB of memory (16MB, 32MB, 32MB) to 192MB (128MB, 32MB, 32MB). The computer only sees 64MB out of the 128MB, and the information about this computer on Gateway's website says that it should be able to see the new memory chip completely. The same thing happens also when the new memory is the only chip in the computer. It does have the latest bios update from Gateway, and I installed Windows 2000 before adding the new chip. It might be a lost cause, but does anyone know what might be the problem?


Gateway 2300
Windows 2000
192MB Memory
4GB HD
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top