1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

GE Webcams

Discussion in 'Windows Vista' started by wtrmn2004, Feb 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wtrmn2004

    wtrmn2004 Thread Starter

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    6
    Please respond if you have a GE webcam that will not load. I can help free w/o tha hassle of tech support. Everyone is different so need the model/product #
     
  2. Charliesmomu

    Charliesmomu

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Messages:
    86
    What's a GE web cam?
    Mines a logitek quick cam and Vista won't support it (or so it told em when I tried to install it grrrrrr)

    Anyone know a way round this?
    Jules
     
  3. wtrmn2004

    wtrmn2004 Thread Starter

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    6
    do you get a error 2 when installing the driver?

    if you do click OK then read what it says. On some of the GE cams it loads it anyway. Or try plugging it in with your driver disk in the cdrom make sure your not connected to internet and have windows load it.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/543926

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice