1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

gigabyte integrated sound problem

Discussion in 'Hardware' started by Orange&Black, Oct 10, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Orange&Black

    Orange&Black Thread Starter

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    6
    I have replaced 2 mobos with gigabyte with integrated sound and neither of them have sound . I have checked the bios and on board sound is enabled , I have checked jumpers. In device manager everything looks good, but I can not open any volume controls and when I go to sounds everything is grayed out . The machines dont think they have sound.

    One is running win98 the other 2000

    Any ideas?
     
  2. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    Have you tried removing the multimedia via add/remove windows setup, then putting it back?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/170970

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice