Google Toolbar Crashes IE6

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

baruch

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2003
Messages
5
I installed the Google Toolbar on my brand new XP SP1, IE6.0.
Soon after, I could no longer launch an instance of IE from its native (MS supplied) icon, only form a shrotcut I create to a specific site. I suspect a register entry got corrupted. Does know a solution to this
 

baruch

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2003
Messages
5
I wish it was that easy. That's the first thing I did. It did not help. Did anyone experienced same problem and actually found a solution?
 

baruch

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2003
Messages
5
I just found out the problem. It was not the Google Toolbar. It was eFax`s Live menu. Solution is: open eFax Messenger, click on 'Send','eFax Messenger Plus Options','Live Menu Settings'. In the 'Show Menu' window of the pop up dialog, select 'Microsoft Internet Explorer 4.0.5.0' then hit the '<-Hide' button to transfer this entry to the 'Hide menu'. Hit 'OK'. This should solve the problem.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top