Gotta OE 5.5 problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

buf

Thread Starter
Joined
Nov 4, 2001
Messages
1,998
I am using Win98 IE5.01SP2 and OE 5.5. I use two email systems and yesterday I thought I would eliminate using OE and so I chose the other email system(Incredimail) for my default. Well, I removed the OE properties and did not save them via exporting them to a file for saving BUT I do know what the settings are. How do I "reinstall" those account settings in OE and go back to OE as my default mail service?? Each time I tried, I was presented with the other email service account name; etc. I want to keep the Incredimail as a second service, if possible. Hope this is making sense to you folks but frankly, I don't understand this myself!!:eek: ( Before I did what I have tried to explain above, any time that I would get an email I could open it in either email account. And the account names are NOT the same.)
For whatever it is worth, my former ISP was a dialup account with MSN and I now have DSL with Bellsouth.
I guess I could export the Incredimail account info I have, save it and then open a new email account WITH THE SAME OLD account information and once it is setup, then open a second email account with the Incredimail account info. Please, you tell me cause I don't know how to accomplish this---if it is possible. TIA
 
Joined
Jul 11, 2001
Messages
3,208
Reinstall OE and start over. You can change the default mail in IE>tools>internet options>programs. Thats the simplest thing I can think to recommend unless someone has another idea.
 

buf

Thread Starter
Joined
Nov 4, 2001
Messages
1,998
DoyceJ/SavvyLady:
Thanks so much for your replys to my "cry" for help. Your input is, I think, right on the money. BUT, just this morning(after reading and then saving your replys) I was reminded that I have Configsafe from Imagine installed on my PC so I simply opened the program, chose to restore my system to a date PRIOR to the time I did the changes to my OE and bingo--my system is back to where it was and OE info is restored in tact.
Have a safe and healthy Happy New Year folks!!:D
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top