graphics and sound help

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Jaynub

Thread Starter
Joined
Apr 3, 2007
Messages
11
just got a nvidia geforce 5500 FX. i know its old but its better than my stock card and it was only like 50 bucks :) but after installing and updating for vista (ugggg) when i play World of Warcraft my sound crackles bad. it only does it while wow is open. when i close it everything is fine. so while wow is up vent,ts, wmp are all crackly and stuff. didn't start till i intalled the card....which is good but still get some low fps and large inc mem ..
 
Joined
Mar 9, 2007
Messages
881
Try installing the graphics card driver that is Vista compatible it should solve your problem.
 

Jaynub

Thread Starter
Joined
Apr 3, 2007
Messages
11
ty for answering :) i have installed vista drivers but know change. gotta be a vista prob...thanx anyways
 
Joined
Mar 9, 2007
Messages
881
Try reinstalling your sound card driver....the issue could be a non-updated sound card driver.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top