graphics card quit working after a clean install of win 7

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

goudgie

Thread Starter
Joined
Nov 1, 2011
Messages
1
hello i upgraded my acer aspire m1640 to win 7 , everythings ok except my zotac ge210 512mb quit working ive spent hours upon hours trying to disable the onboard graphics, i need help badly my wow wont plat properly ty
 
Joined
Nov 21, 2004
Messages
2,536
When an add-on graphics card is detected in one of the PCI slots, the BIOS usually disables the on-board graphics automatically to avoid conflicts. At least that's how it works on every system I've worked on over the past 15 years.

Did you install a Windows 7 driver for the Zotac nVidia card? : http://www.zotac.com/index.php?option=com_docman&Itemid=100059&lang=en

If Zotac do not have a Windows 7 driver for the ge210 model, you'll have to remove it and fit something else.
That's one of the pitfalls of upgrading or downgrading Windows without first checking the driver availability.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top