Graphics issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

BIG A

Thread Starter
Joined
Jul 5, 2009
Messages
124
Just recently put a system together. new asus P5KPL-AM SE BOARD, avga 9800GTX+ video card used my old p4 3.0 ghz cpu.650 watt power supl. 3gb corsair memory.
when i play a game the frames per sec. start at 50+ then for no reason the system slows to 3 or 4 frames per second just for about 20 or 30 seconds then they bounce right back to 50+ this happens even if i find a remote place in the game where nothing is happening and stay in the same place. any ideas ON what to try. Ive tried the video card in my other computer and it works great.
tried 4 different nvidea drivers older and newer with the same results. tested the memory on other computer works great. don't know what else to try please can someone help. thanks. O im using windows xp media center.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top