Grinding Hard Drive - please help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.
Joined
Sep 27, 2002
Messages
867
Well jellym,

You have been told, by both NiteHawk and motherboard to have HiJack This fix some things in both of these threads below, and not one time have you said you did.

http://forums.techguy.org/showthread.php?s=&threadid=160556

http://forums.techguy.org/showthread.php?s=&postid=1105588#post1105588

So first be sure to put a check by what is in the quote below and have HiJack This fix them.

Run HighJack This again and make a new log. Then post the new saved log. Please! DO NOT post the old HiJack This log!


In Hijack This, check ALL of the following items. Double check so as to be sure not to miss a single one.
Next, close all browser Windows, and have HT fix all checked.

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page=www.access4less.net/portal.asp
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page=http://www.access4less.net/portal.asp
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page=www.access4less.net/portal.asp
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar=http://search.presario.net/scripts/redirectors/presario/srchredir.dll?c=3c98&s=search&i=enu
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page=www.access4less.net/portal.asp
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title=Access4Less
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default)=http://search.presario.net/scripts/redirectors/presario/srchredir.dll?c=2c98&s=search&query=%s&i=enu

O4 - Startup: BackWeb.LNK = C:\CPQS\BackWeb\Program\UserProf.EXE



Reboot into normal mode


Now download Spybot - Search & Destroy (if you haven't got the program installed already)

After installing, first press Online, and search for, put a check mark at, and install all updates.

Next, close all Internet Explorer windows, hit 'Check for Problems', and have SpyBot remove/fix all it finds that are in RED

Reboot

Last, run HJT again and post your log again to see if anything was missed.

Thanks
 

jelleym

Thread Starter
Joined
Sep 6, 2001
Messages
635
I had checked and double checked to make sure I didn't miss a single one. I'd done exactly as instructed.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top