Group Policy - HELP :(

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Iekos

Thread Starter
Joined
Jun 20, 2008
Messages
1
Hi there,

I hope someone here can help me as I'm sooo stuck.

I am having a problem trying to get group policy to work. The was it is setup is as follows:

Location 1
MS Server 2003 - User using Terminal Server and the group policy works fine

Location 2
This location is connected to location 1 via Draytek Lan to Lan and is talking to each other.
MS Server 2003 R2 joined domain to Location 1

On any PC in location 1 as a terminal server user, the group policy loads perfect with all the correct restrictions but when anyone logins in from location 2 (not terminal server), the policy will not apply at all but logs in ok. :confused:

I am soooo confused and I need help so plllleeeaassse, can you try and help me find why this is the case.

Many Thanks in advance.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top